Skab et sundt kontormiljø

kontorstole

Rigtig mage danskere tilbringer hver dag flere timer af deres liv på et kontor, hvor de arbejder løs. Når vi nu tilbringer så meget tid på vores kontor, så er det også meget vigtigt, at vi skaber et sundt kontormiljø, hvor det ikke kun er rart at være i, men hvor vi også husker at tage godt vare på vores kroppe. Læs mere her.

Pas godt på kroppen

Det er ikke sundt at sidde ned i flere timer og glo ind i en skærm. I bund og grund er det slet ikke det, som vi mennesker er bygget til men grundet den måde vores samfund er bygget op, så er det blevet til hverdagens virkelighed for rigtig mange danskere.

Du kan forbedre dine fysiske omstændigheder på kontoret ved at forbedre visse ting på dit kontor. En ordentlig kontorstol er for eksempel meget vigtig, når du nu sidder ned i så lang tid. Hvis man har en rigtig dårlig kontorstol, så kan det hurtigt gå hen og give smerter i ryg, lænd og lignende, blandt andet fordi man ikke er i stand til at installere sin kontorstol ordentligt. Klik her for at se et udvalg af kontorstole, som du kunne bruge på dit kontor.

Tænk på det mentale

Er din arbejdsplads et rart sted at være? Det psykiske aspekt af et kontormiljø må ikke overses og det er vigtigt at vi føler os velkomne og godt tilpasse på vores arbejdsplads.

Hvis du ikke føler dig så velkommen så er det vigtigt, at du tager dig af det og prøver at løse op for de problemer der måtte være. Måske føler du dig simpelthen lidt alene og at du ikke kender de andre godt nok? Prøv at snakke med dem noget mere i frokostpausen og arranger eventuelt nogle aktiviteter sammen med dem efter arbejde.

Comments are Closed