Pillefyr og fodbold

pillefyr   3Hvis du går og overvejer at skifte dit gamle fyr ud, så skulle du overveje om du ikke skal have dig et pillefyr. Det kræver naturligvis at du skal have dit gamle fyr skiftet ud, med et, der kan brænde piller. Nogle tænker måske at det er besværligt at fyre med piller. Men jeg kan af egen erfaring fortælle, at det er ingen sag at begynde at fyre med piller. Især ikke når man tager prisen i betragtning! Jeg fylder træpiller i mit fyr en gang om ugen og det er noget der kan betale sig, så dét gør jeg gerne.

 

Fordelen ved et pillefyr er at du sparer penge. Og du belaster heller ikke miljøet så meget, som hvis du for eksempel fyrede med olie. Det kræver lidt mere plads, hvis du virkelig vil spare penge på din opvarmning, for hvis du køber et stort parti træpiller, så er der en god rabat at hente. Selv køber jeg ind til et år ad gangen. Jeg har en god og tør kælder og der står pillerne forsvarligt, for det siger vel nærmest sig selv, at man helst skal undgå at sætte sit piller et sted, hvor der er mulighed for at de kan blive fugtige. Pillerne er nemlig lavet af savsmuld og træspåner, der er presset sammen og du kan risikere at de smuldrer, hvis de får fugt.

Pillefyr – og hvordan jeg besluttede mig

 

pillefyr7Ideen til at købe et pillefyr blev plantet af en af fodboldkammeraterne på det oldboys-hold, som jeg spiller på. Vi sidder altid og får en øl efter træning og en aften begyndte han at fortælle stolpe op og stolpe ned om sit nye fyr, til alle os andre. Han var så begejstret at vi endte med, at presse ham til at holde en grill-aften, så vi rigtig kunne se hans nye fyr i aktion. Det gav flere af os blod på tanden og inden længe havde tre af os andre også et nyt fyr stående derhjemme.

Skriv et svar