Nye tiltag til aktiviteterne under lagnerne? Prøv nyt legetøj

Der er mange tiltag, når det kommer til aktiviteterne under lagnerne. Det kan efter mange år være tid til, at der skal ske noget nyt, når man har sex. Enten har man de samme rutiner med en partner, eller også er man bare klar til at skulle prøve noget nyt som individ. Uanset hvad der er grunden, så er det at bruge et Buttplug. Det er en let og enkel ting, som er et godt sted at starte, når det kommer til at prøve noget nyt i sengen.

Hvad er et Buttplug?

Et Buttplug er kendt, som et analt tilbehør til sex. Det er meget basalt set en dildo, der er ment til at skulle gå ind analt. Det specielle er, at der i enden er en stopklods, der sørger for at den bliver siddende, uden at ende med at gå hele vejen ind, og potentielt gøre skade. Buttplugget er blevet yderst populært over de seneste år, da det er et let og enkelt tilbehør, for at ”spice” tingene op i sengen.

Find den rigtige model

Buttplugs kommer i alle størrelser, former og farver. Der er derfor en stor variation, og som kunde kan man derfor finde præcist den, som man føler sig sikker på og som passer til ens niveau af udfoldelse. Man kan få modeller der er på længde og bredde med en normal størrelse penis, og helt ned til nogen, man næsten ikke kan mærke. De kan også dekoreres med andet tilbehør, så hvis man har en fetish kan den dekoreres med en hale eller andet pels og andet. Så hvis man går rundt og tænker på at få et nyt legetøj, der skal gøre sex mere interessant, så er et buttplug ikke en dårlig start.Comments are Closed