Mine oplevelser med børne elbiler

Min yngste dreng hedder Mustafa og han elsker at køre stærkt i sine børne elbiler. Jeg synes det er en sund beskæftigelse for et barn, især eftersom det næsten er direkte godt for miljøet. Han ryger heller ikke og prutter aldrig. Det er ikke ligesom de stygge køer på markerne. Dem kører han jo forbi hver dag på vej til børnehave. Han følges altid med sin bedste ven Petra, og så kører de ellers afsted i deres børne elbiler.

Engang skilte de dem ad for at se hvad sådan nogle børne elbiler egentlig består af. Til deres store overraskelse bestod de ikke af meget andet end sukkerroer og hestekræfter. Og hvor i alverden kommer hestekræfter egentlig fra? I det mindste er det ikke ko-kræfter, for så ville børne elbiler stinke af prut. Og det gider jeg altså ikke have i stuen.

Gode erfaringer med børne elbiler på nettet

Indtil jeg blev 25 havde jeg ingen erfaringer med børne elbiler. Det fortryder jeg nu, for jeg kan nu se at det er vigtigt at vide hvad man har med at gøre, når man køber ind til sine børn. Jøsses, jeg var ved at købe en børne traktor her den anden dag fordi jeg ikke kiggede ordentligt efter – altså hvad giver du mig! Men jeg fik fat i de helt rigtige fem børne elbiler til mine fem børn, og nu kører de derudaf hver dag mens du hujer og skriger på mere. De kan ærligt talt slet ikke få nok af børne elbiler. Det forstår jeg godt. Hvis jeg var dem ville jeg vælge én i blå og en i rød – det er nemlig mine yndlingsfarver. Men når alt kommer til alt tror jeg egentlig hellere jeg vil have traktoren. Kan godt lide at den er så stor, og hvis der så kommer nogen og truer har jeg noget at svare igen med.Comments are Closed