Ide med koffeinpiller

Jeg gik forleden en super god ide, da jeg var på koffeinpiller, http://www.bodylab.dk/shop/koffein-11c1.html. Der var altså slet ingen tvivl om, at da det først gik op for mig, hvad jeg rent faktisk havde fundet ud af, med denne ide, at jeg så slet ikke kunne få mine arme ned. Det var altså virkeligt lækkert, og jeg var slet ikke i tvivl om, at når alt kom til alt, at det så normalt ikke altid er lige nemt at finde ud af. Jeg er faktisk slet ikke i tvivl om, at når jeg først har fundet ud af, hvad der rent faktisk skal ske, at det så normalt også altid vil ende med at ske et eller andet alligevel. Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at det stort set altid nok skal ende med at give meget mere mening i fremtiden. Det er altså ret fedt at tænke på, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når man er så meget oppe at køre med koffeinpiller, at der ikke er nogen tvivl om, at med min ide, at mine venner og jeg, kommer til at flyve af sted.

Af sted med koffeinpiller

Når du er på koffeinpiller, så vil du altså bare derud af, og det er altså fordi, at du pludseligt har så meget ekstra energi. Forestil jer så, at hvis man parer det med min ide, så er der virkeligt knald på. Der er altså slet ingen tvivl om, at du så med koffeinpiller altid er i et andet gear. Det er altså noget af det, der virkeligt gør det så super fedt at tage koffeinpiller. Jeg er altså også helt sikker på, at jeg kommer til at tage utroligt mange koffeinpiller i fremtiden. Det er altså ikke helt dumt med koffeinpiller, og derfor er jeg også så glad i dag.

Skriv et svar