Hvis du elsker mint – kan du nu få e væske med mint eller menthol smag

Jeg kender faktisk en del venner, der er begyndt at ryge almindelig skadelige cigaretter, fordi de fandt ud af, at der er cigaretter med menthol smag. Det er noget, jeg ikke rigtig forstår. Eller jeg forstår godt deres handling, men jeg forstår ikke, at de ikke kan se konsekvensen af deres valg. De vælger altså at begynde på en ret dårlig vaner udelukkende for at få tilfredsstillet deres behov for at få en bestemt smag ind i kroppen. electronic cigaret   2Det er helt vanvittigt i min optik. De kunne jo i princippet bare købe noget med den samme smag, uden at have noget med cigaretter at gøre. Jeg skriver det her i dag for at redde mine venner. Jeg er nemlig så glad, fordi jeg fandt frem til hjemmesiden equit.dk, og de sælger e væske med mint og menthol smag. På den måde kan de få e væske der har samme smag, som de skadelige cigaretter de ryger til hver dag. Men de skal selvfølgelig huske at købe noget e cigaret, så de kan putte noget e væske i den.

Læs også denne artikel fra Din eCigaret om forskellige e væsker og andre e cigaret produkter.

Jeg smagte e væske med mint smag – det var helt fantastisk

I kender typen, der anbefaler noget, men han eller hun ikke selv har smagt eller prøvet, det der bliver anbefalet. Sådanne typer bryder jeg mig ikke om, og derfor vil jeg gerne høre dig, om du har lyst til at prøve e væske med mint smag. Ja, jeg skriver faktisk til dig, fordi jeg anbefaler e væske. Men det er sådan set ikke en blind anbefaling, fordi jeg selv har købt produktet, og jeg synes, at det smager helt fantastisk. Med e væske blev jeg helt vildt glad, fordi jeg synes, at jeg lige så stille kunne få styr på mine rygevaner, som jeg ikke var særlig stolt af.

Vildt nyt fra England: Læs artiklen her om hvor meget farligere tobak er end e cigaretter

 

Skriv et svar