Går skjorter og slips til helt unge drenge?

I hvilken alder skal man begynde at gå med skjorter og slips hvis man er en fyr? Her tænker jeg ikke lige på når babyer og helt små drenge får rigtig fint tøj på når de går til fest, for det synes jeg ikke at det er noget forkert i, det er simpelthen bare så sødt. Men så er spørgsmålet i hvilken alder de for alvor skal begynde med at gå med skjorter og slips på en ganske almindelig hverdag. For mange fyre er det sådan, at det er noget de begynder at gå i, når de er i den alder hvor de går på universitetet og tager sig en uddannelse. Men på mit gymnasium var der også et par få stykker, der gik i skjorter og slips her eneste dag i skolen, og det var virkelig noget man lagde mærke til, for det var der ikke mange, der gik med. Og jeg synes også, at det tog lidt af den afslappede stemning af. Jeg synes at skjorter og slips hører langt mere til på universiteterne end på gymnasierne. Og det er bare min personlige holdning.

Hav skjorter og slips på når du har lystskjorter4

Med det sagt, så skal det i øvrigt også sige, at jeg ikke vil dømme nogen. Jeg synes man skal gå i lige præcis det tøj, som man har lyst til, og hvis det så er skjorter og slips, man har lyst til at gå i, så skal man også bare gøre det. Skjorter og slips er jo rigtig stilet og ser lækkert ud til mange fyre. Det jeg mener er bare, at man ikke skal overdrive det i for tidlig en alder. Hvis du klikker dig ind på http://www.sumisura.com/skjorter/så kan du læse dig frem til meget mere viden om skjorter.

Skriv et svar