Et exchange studenterophold giver minder for livet

udvekslingsstudent

Spørger man alle, der har været på udveksling, om de er kommet hjem med minder for livet, vil de helt sikkert svare ja. Det er noget unge såvel som gamle vil kunne huske helt tydeligt.

Er det derfor noget, du går og drømmer om, så tøv ikke. Dit livs rejse venter på dig. Vil du lære endnu mere om et exchange studenterophold? Læs mere her.

Fra drøm til virkelighed

Det kræver meget at forvandle tanker til handlinger, og i første omgang virker det måske som komplet urealistisk. For nogle kræver det en længere samtale med deres forældre, der måske ikke er så bekvemme ved tanken om at sende sit barn langt væk i et års tid. Der kan altså være mange forhindringer på vejen, men drømmer man inderligt om et år for at udforske og finde sig selv, så skal det nok lykkes. Er man i tvivl om noget, kan man prøve at kontakte en tidligere udvekslingsstudent for at høre deres oplevelse. Du kan også prøve at tage kontakt til en exchange student, der er på udveksling i Danmark.

Exchange student i USA eller et helt andet land?

Mange forbinder det at være på udveksling med USA. Der er utrolig mange lande, man også kan tage til – men USA er fortsat mest populært. Den amerikanske High School oplevelse er også flot udstillet i samtlige tv-serier og film, og har måske inspireret mange til deres udvekslingsophold. Man får dog ikke kun en autentisk amerikansk oplevelse med sig hjem.

I løbet af året får man også forberedt sit engelsk. Det kan virke en smule uvant i starten at skulle snakke engelsk hele tiden, men det vænner man sig hurtigt til. Du kan også udfordre dig selv endnu mere ved at tage på udveksling i et land, hvor hovedsproget ikke er engelsk. Måske Argentina eller Japan? Mulighederne er dine.Comments are Closed