Dansk virksomhed vil undervise dig i online markedsføring

Har du altid haft en smule flair med computere – og kunne du tænke dig at arbejde inden for online markedsføring?

Kursusvirksomheden Bigum & Co leverede i 2013 vel over hundrede kurser sammen med nogle af landets dygtigste foredragsholdere. Og der er mere at komme efter. Det nye sats er en genstart af den populære uddannelse i marketing OmUDD.dk, der har kørt af to omgange allerede.

Efter feedback fra de tidligere kursister er konceptet nu ændres således, at længden er gået fra 40 uger med plads til en del arbejde ved siden af og ned til 8 meget intensive uger. Formålet med denne ændring er at kursisten hurtigere kan komme tilbage til sin arbejdsplads / komme i gang med at søge et nyt job med de nye kompetencer.

Uddannelsen er også i denne version SVU-berettiget, hvilket betyder at du kan få støtte på op til 80 % af den højeste dagpengesats, når du deltager i uddannelsen.

 

Emner som søgemaskineoptimering, PPC-annoncering og nyhedsbreve er hvad du kommer til at blive undervist i – og kompetencer i samme er en næsten sikker vej til at komme i job eller ”good standing” med chefen, når du kommer tilbage igen.

Skriv et svar